LIVE
Strandterras Maastricht

Ticketverkoop

Bestel hieronder je tickets.

Waaruit bestaat het diner?

Driegangen menu bestaande uit: voorgerecht carpaccio van rundvlees met zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, parmezaanse kaas, truffelmayonaise. Hoofdgerecht tournedos / bief van de haas 180 gram met grand verneur saus, bataatpuree en seizoensgroenten. Chocolade dessert met melk en witte chocolademousse, hazelnoot crémeux en een brownie biscuit.

Waaruit bestaat de lunch?

Limousine Burger bestaande uit: Limousin regionaal vlees, truffel mayonaise, parmezaanse kaas en rucola met verse frites.

Welke dranken zijn er te verkrijgen bij Strandterras Maastricht Live?

Je kunt de volgende dranken bestellen: bier, wijn, fris, warme dranken. Ook zijn er flessen wijn, champagne en sterke drank te bestellen!

Kan ik afwijken van het menu?

Het is enkel mogelijk om van het menu af te wijken in het geval van allergieën of indien je vegetarisch, veganistisch of in verwachting bent. Stuur een mailtje naar info@dusktodawnentertainment.com met het e-mailadres waar je jouw ticket(s) mee hebt besteld en vermeld voor hoeveel personen je een aanpassing wenst door te geven.

Is er een minimumleeftijd voor Strandterras Maastricht Live?

Strandterras Maastricht Live is voor alle leeftijden, jongeren onder de 14 jaar zijn welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder

× Stuur ons een Whatsapp!